Παραδοση σε 20 ημερες • Παραδοση σε 20 ημερες • Παραδοση σε 20 ημερες • Παραδοση σε 20 ημερες • Παραδοση σε 20 ημερες • Παραδοση σε 20 ημερες • Παραδοση σε 20 ημερες • Παραδοση σε 20 ημερες • Παραδοση σε 20 ημερες •

Hospitality

Website

Templates

Resort

Boutique Hotel

Villa

Rooms & Appartments

Επιλέγοντας ένα από τα ADS-templates, επιλέγετε
Περισσοτερο απο ενα απλο προτυπο σχεδιασης

ADS-templates
Περισσοτερο απο ενα απλο προτυπο σχεδιασης

Επιλέγετε ένα εργαλείο που αποτελεί τη γέφυρα μεταξύ της επιχειρηματικής σας ιδέας και της ψηφιακής πραγματικότητας.

Κάθε ADS-template είναι μια προσαρμοσμένη λύση που αντικατοπτρίζει την επιχειρηματική σας ταυτότητα και εκφράζει τη μοναδική σας προσωπικότητα.

Με προηγμένα χαρακτηριστικά και ευέλικτο σχεδιασμό, τα ADS-templates προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία ιστοσελίδων που θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες σας και θα αυξήσει την online παρουσία και την επιτυχία της επιχείρησής σας.

Resort

Chic Experience

Το Chic Experience προσφέρει μια ανανεωμένη εκδοχή της πολυτελούς τουριστικής εμπειρίας. Με κομψή σχεδίαση και προσεγμένα γραφικά, αυτό το πρότυπο δημιουργεί έναν ελκυστικό ψηφιακό κόσμο που αναδεικνύει τη μοναδικότητα και την αξία της επιχείρησής σας. Με ειδικές λειτουργίες που προσφέρουν απόλυτη ευελιξία και προσαρμοστικότητα, το Chic Experience επιτρέπει στους επισκέπτες σας να αισθανθούν έναντι τους έναν μοναδικό δεσμό που ξεχωρίζει. Αναδεικνύοντας την κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών σας και δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία, το Chic Experience θέτει νέα πρότυπα στον τομέα της τουριστικής προβολής.

Show More

Boutique Hotel

EDGY Hospitality

Γνωρίστε το EDGY Hospitality, ένα σύγχρονο και στιλάτο ADS-template που δημιουργήσαμε ειδικά για να αναδείξει την τουριστική επιχείρησή σας. Σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και όχι μόνο, το EDGY Hospitality είναι η ιδανική επιλογή για καλοκαιρινές αλλά και χειμερινές προορισμούς. Είτε διαχειρίζεστε ξενοδοχείο, βίλα, ξενώνα είτε B&B, αυτό το template σας παρέχει μια μοναδική ευκαιρία να αναδείξετε το στιλ και την αισθητική της επιχείρησής σας. Με ένα προσεγμένο design και προηγμένες λειτουργίες, το EDGY Hospitality δημιουργεί έναν ελκυστικό και αξέχαστο ψηφιακό κόσμο για τους επισκέπτες σας, παρέχοντας μια ανανεωμένη εκδοχή της πολυτελούς τουριστικής εμπειρίας.

Show More

Rooms & Apartments

EMBRACE ELEGANCE

Γνωρίστε το EMBRACE ELEGANCE, έναν ακόμα εντυπωσιακό και κομψό ADS-template που δημιουργήσαμε ειδικά για να αναδείξει την τουριστική επιχείρησή σας. Σχεδιασμένο για να προσφέρει έναν εύκολο και οπτικά εντυπωσιακό τρόπο παρουσίασης του στιλ και της αισθητικής σας, το EMBRACE ELEGANCE αποτελεί την ιδανική επιλογή για πολυτελή boutique ξενοδοχεία, πολυτελή resort και εκλεπτυσμένους γαστρονομικούς χώρους. Με μια προσεγμένη σχεδίαση που αποπνέει κομψότητα και πολυτέλεια, το EMBRACE ELEGANCE αναδεικνύει τη μοναδικότητα και την αξία της επιχείρησής σας, προσφέροντας μια ανανεωμένη εκδοχή της πολυτελούς τουριστικής εμπειρίας.

Show More

Villa

magic in blue color

Γνωρίστε το MAGIC IN BLUE COLOR, έναν σύγχρονο ADS-template που δημιουργήσαμε για να αναδείξει τη μαγεία της επιχείρησής σας σε μπλε αποχρώσεις. Σχεδιασμένο για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία τόσο στους χρήστες όσο και στους ιδιοκτήτες των βίλλων, το MAGIC IN BLUE COLOR αποτελεί την ιδανική επιλογή για πολυτελείς σύγχρονες βίλες. Αυτό το καθαρό και κομψό πρότυπο ιστοσελίδας συνδυάζει αισθητική κομψότητα με άψογη λειτουργικότητα, προσφέροντας μια εξατομικευμένη εμπειρία για όλους.

Show More

ξεκινωντασ σημερα

Επιλέγοντας ένα από τα ADS-templates, επιλέγετε περισσότερο από ένα απλό πρότυπο σχεδίασης.

εχετε μια λειτουργικη

ιστοσελιδα σε 20 ημερεσ

Μοντέρνο

Κομψό

Σύγχρονο

Γρήγορο

CASE STUDIES

Ανακαλύψτε ιστοσελίδες πελατών που μας εμπειστεύτηκαν και έμεινα ευχαριστημένοι!

Φορμα Επικοινωνιας

Ενδιαφέρομαι για δημιουργία ιστοσελίδας και έχω...

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.