Acro Urban Suites

Year:

2021

Σχεδιασμένο με concept που ακολουθεί την αισθητική των 60s στην παλιά Αθήνα και εξοπλισμό ειδικά κατασκευασμένο μόνο για το ξενοδοχείο, το ACRO Urban Suites σας περιμένει για μια αξέχαστη διαμονή στην καρδιά της Αθήνας.

Challenge

Στόχος του Website να αναδείξει το χαρακτήρα του κτιρίου και της διακόσμησης του Acro Urban Suites. Επρόκειτο για μία δημιουργική προσέγγιση με custom στοιχεία και ευκολία πλοήγησης.

About

Το ACRO Urban Suites βρίσκεται στην περιοχή της Ακρόπολης στο κέντρο της Αθήνας, μια ανάσα με τα πόδια από την Ακρόπολη, το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, και το λόφο του Φιλοπάππου. Το κτίριο ανακαινίστηκε ολικά το 2020 και είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί σε ολοκαίνουρια δωμάτια με ξεχωριστό χαρακτήρα το καθένα.

Mobile

Στη σύγχρονη εποχή, χρησιμοποιούμε πληθώρα συσκευών, συνεπώς, οι ιστοσελίδες είναι απαραίτητο να προσαρμόζονται σωστά σε οποιαδήποτε οθόνη. Για αυτόν τον σκοπό, στην ADS Solutions σχεδιάζουμε διαφορετικές προβολές για την ιστοσελίδα σας, ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης (PC, tablet, smartphone).

Full-page modal menu

Previous Case

Loco Paws

Next Case

Kamares View

Scroll to top