Imperial
Accessories

Year:

2024

Ο επανασχαδιασμός της ιστοσελίδας για την Imperial Accessories έχει βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία του χρήστη, προσφέροντας μια πιο διαισθητική και αισθητικά ευχάριστη διεπαφή. Oι βελτιώσεις, οι οποίες προτείναμε, ταυτίζονται όχι μόνο με το ύφος αλλά και την επαγγελματική εικόνα του Brand σήμερα.

Challenge

Αναλάβαμε τον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας με στόχο στην ενίσχυση της διαδικτυακής τους παρουσίας μέσω ενός καθαρού, branded και σύγχρονου σχεδιασμού ιστοσελίδας. Το έργο επικεντρώθηκε στην ενημέρωση της αισθητικής και της λειτουργικότητας της ιστοσελίδας για να διασφαλίσει μια ομαλή και ελκυστική εμπειρία χρήστη.

Ο νέος σχεδιασμός τονίζει μια καθαρή, απλή και σύγχρονη αισθητική που συμβαδίζει στενά με την επωνυμία της εταιρείας. Χρησιμοποιώντας μια παιχνιδιάρική και σοβαρή δομή, η ιστοσελίδα που παρουσιάζει αποτελεσματικά, τη δέσμευση της Imperial Accessories στην ποιότητα και την κομψότητα στον τομέα της ομορφιάς.

About

Η Imperial Accessories δραστηριοποιείται στον χώρο της ομορφιάς από το 2003, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας αναλώσιμα προϊόντα αισθητικής σώματος και άκρων για επαγγελματίες. Καλύπτει τις ανάγκες επαγγελματικών χώρων όπως κέντρα αισθητικής, Spa, στούντιο νυχιών και κομμωτήρια σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Η εταιρεία εξοπλίζει τους επαγγελματίες με καινοτόμα προϊόντα που καθιστούν τις υπηρεσίες τους, εύκολη, γρήγορη και βελτιώνουν σημαντικά την συνολική εμπειρία των πελατών τους.

Συνεχίζοντας να εστιάζει στην καινοτομία και στην παροχή ευρηματικών λύσεων, η Imperial Accessories δεσμεύεται να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και ανταγωνιστικά προϊόντα που συντελούν στην επιτυχία των υπηρεσιών των πελατών της. Με γνώμονα την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και τη συνέπεια, η εταιρεία συνεχίζει να είναι ο πιστός συνεργάτης στον τομέα των επαγγελματικών αναλωσίμων ειδών αισθητικής.

Mobile

Στη σύγχρονη εποχή, χρησιμοποιούμε πληθώρα συσκευών, συνεπώς, οι ιστοσελίδες είναι απαραίτητο να προσαρμόζονται σωστά σε οποιαδήποτε οθόνη. Για αυτόν τον σκοπό, στην ADS Solutions σχεδιάζουμε διαφορετικές προβολές για την ιστοσελίδα σας, ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης (PC, tablet, smartphone).

Εντυπώσεις και Λειτουργικότητα

Δείτε την συλλογή των screenshots από την αρχική σελίδα ιστότοπου.

Previous Case

Meraki Cretan Hospitality

Next Case

ML Petroline

Scroll to top