Urbanistas

Year:

2023

Η Urbanistas αποτελεί μια πλατφόρμα που σχεδιάστηκε με γνώμονα την παροχή ολοκληρωμένης εμπειρίας στους χρήστες της. Μέσα από έναν σύγχρονο και λειτουργικό σχεδιασμό, η ιστοσελίδα προσφέρει μια ευχάριστη και εύχρηστη πλοήγηση, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει τον επαγγελματικό χαρακτήρα της επιχείρησης.

Challenge

Η ιστοσελίδα Urbanistas δημιουργήθηκε με στόχο να αναδείξει τον υψηλό αισθητικό χαρακτήρα της μέσω μιας απλής μοντέρνας και μινιμαλιστικής σχεδίασης. Κεντρική έμφαση δόθηκε στο Portfolio, όπου παρουσιάζονται τα έργα της εταιρείας.

Ο συνδυασμός λιτών γραφικών στοιχείων με σύγχρονες γραμμές και χρωματικές αντιθέσεις δημιουργεί ένα ελκυστικό και μοντέρνο περιβάλλον. Η σωστή χρήση του whitespace βοηθά στην επικέντρωση του χρήστη στο περιεχόμενο και την εύρυθμη πλοήγηση στην ιστοσελίδα.

About

Η Urbanistas είναι μια καινοτόμα εταιρεία στον τομέα του hospitality management και του real estate, ιδρυμένη το 2020 από μια ομάδα επαγγελματιών. Με εστίαση στη συνεργασία, την ακεραιότητα και την καινοτομία, η Urbanistas αποσκοπεί στη δημιουργία αξίας και αντίκτυπου στα projects της, αναδεικνύοντας νέες προσεγγίσεις στον κλάδο.

Mobile

Στη σύγχρονη εποχή, χρησιμοποιούμε πληθώρα συσκευών, συνεπώς, οι ιστοσελίδες είναι απαραίτητο να προσαρμόζονται σωστά σε οποιαδήποτε οθόνη. Για αυτόν τον σκοπό, στην ADS Solutions σχεδιάζουμε διαφορετικές προβολές για την ιστοσελίδα σας, ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης (PC, tablet, smartphone).

Unique Features

Previous Case

Delta Yachting

Next Case

Wild Nest

Scroll to top