Hourdaki
Educational Institutions

Year:

2024

Η ADS Solutions ανέλαβε την ανασχεδίαση της ιστοσελίδας των Εκπαιδευτηρίων Χουρδάκη, προσφέροντας έναν σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη ιστότοπο. Προσαρμόσαμε το ύφος σύμφωνα με τις οδηγίες της νέας ταυτότητας των Εκπαιδευτηρίων Χουρδάκη.

Challenge

Στόχος για τα Εκπαιδευτήρια Χουρδάκη είναι να ενισχύσουν την διαδικτυακή τους παρουσία και να βελτιώσουν την αλληλεπίδραση με γονείς και μελλοντικούς μαθητές. Χρειάζονταν έναν σύγχρονο, φιλικό προς το χρήστη ιστότοπο που να αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία τους και να διευκολύνει την επικοινωνία και την ενημέρωση γονέων και μαθητών.

Εφαρμόσαμε σχεδιασμό με διαισθητική πλοήγηση. Κύρια χαρακτηριστικά είναι εμφάνιση των βαθμίδων εκπαίδευσης, αναλυτικές περιγραφές προγραμμάτων, διαδραστική περιήγηση και ενσωματωμένα εργαλεία επικοινωνίας. Ο νέος σχεδιασμός ανέδειξε τις αξίες και τα επιτεύγματα του ιδρύματος, παρέχοντας μια φιλόξενη και ενημερωτική εμπειρία στους επισκέπτες.

About

Τα Εκπαιδευτήρια Χουρδάκη, που ιδρύθηκαν το 1966 από τη Μαρία Χουρδάκη, είναι ένας καταξιωμένος ιδιωτικός εκπαιδευτικός οργανισμός στην Ελλάδα. Προσφέρουν ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα από το νηπιαγωγείο έως το δημοτικό σχολείο, με έμφαση στην εξατομικευμένη μάθηση, την κριτική σκέψη και την συναισθηματική ανάπτυξη.

Mobile

Στη σύγχρονη εποχή, χρησιμοποιούμε πληθώρα συσκευών, συνεπώς, οι ιστοσελίδες είναι απαραίτητο να προσαρμόζονται σωστά σε οποιαδήποτε οθόνη. Για αυτόν τον σκοπό, στην ADS Solutions σχεδιάζουμε διαφορετικές προβολές για την ιστοσελίδα σας, ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης (PC, tablet, smartphone).

Screenshots

Previous Case

ML Petroline

Next Case

Thomas vision

Scroll to top