Butterfly
Rent a car

Year:

2024

Η Butterfly Rent a Car, μια εταιρεία με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων, χρειαζόταν έναν σύγχρονο επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας της με σύστημα κρατήσεων. 

Challenge

Στόχος ήταν η διευκόλυνση των online κρατήσεων και η παροχή ενός μοντέρνου και ελκυστικού περιβάλλοντος για τους χρήστες. Αναλάβαμε τον εκσυγχρονισμό της ιστοσελίδας, ενσωματώνοντας σύγχρονα στοιχεία και τεχνολογίες. Προσθέσαμε λειτουργίες όπως το accordion για εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες, carousel με εικόνες των προορισμών στη Ρόδο και ένα σύστημα online κρατήσεων. Οι αποχρώσεις του μπλε και του κίτρινου που χρησιμοποιήσαμε, αντικατοπτρίζουν τη φιλικότητα και τον επαγγελματισμό της εταιρείας.

About

Η Butterfly Rent a Car εξυπηρετεί τους επισκέπτες της Ρόδου εδώ και 50 χρόνια με χαμόγελο, συνέπεια και χαμηλές τιμές. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, κοντά στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, και διαθέτει έναν πλήρως ανακαινισμένο στόλο αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων. Η εταιρεία προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες, όπως ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό για ξεναγήσεις στα πιο δημοφιλή μέρη του νησιού και μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, το λιμάνι ή το κατάλυμά σας. Επιλέξτε την Butterfly Rent a Car για μια ασφαλή και άνετη εξερεύνηση της Ρόδου!

Mobile

Στη σύγχρονη εποχή, χρησιμοποιούμε πληθώρα συσκευών, συνεπώς, οι ιστοσελίδες είναι απαραίτητο να προσαρμόζονται σωστά σε οποιαδήποτε οθόνη. Για αυτόν τον σκοπό, στην ADS Solutions σχεδιάζουμε διαφορετικές προβολές για την ιστοσελίδα σας, ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης (PC, tablet, smartphone).

Unique Custom Features

Previous Case

RentMe

Next Case

Ecorental

Scroll to top