Ecorental

Year:

2023

Η συνεργασία της Ads-Solutions με την Ecorental είχε ως στόχο τον ανασχεδιασμό και εκσυγχρονισμό της διαδικτυακής παρουσίας της Ecorental. Με βάση την εμπειρία μας στον σχεδιασμό ιστοσελίδων και την εστίαση στη λειτουργικότητα, αναλάβαμε να βελτιώσουμε τη συνολική εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα της Ecorental, δημιουργώντας ένα πιο μοντέρνο και αποδοτικό περιβάλλον για τους επισκέπτες.

Challenge

Ο στόχος του project ήταν να ενισχύσουμε την λειτουργικότητα της ιστοσελίδας της Ecorental, εστιάζοντας στην απλότητα της χρήσης και στη βελτίωση της διαδικασίας των online κρατήσεων. Η ανανέωση αυτή έπρεπε να αντανακλά τις αξίες της εταιρείας, όπως η αξιοπιστία, η άνεση και η ταχύτητα εξυπηρέτησης, ενώ παράλληλα θα έπρεπε να προσφέρει μια ελκυστική και σύγχρονη εμπειρία και εμφάνιση για τους χρήστες.

About

Η Ecorental δραστηριοποιείται στον τομέα της ενοικίασης αυτοκινήτων από το 2009, προσφέροντας στους πελάτες της αξιόπιστα και άνετα οχήματα. Από το 2015, η εταιρεία επεκτάθηκε και στην ενοικίαση μικρών φορτηγών, εξυπηρετώντας έτσι ευρύτερες ανάγκες μετακίνησης και μεταφοράς. Η εταιρεία δίνει μεγάλη σημασία στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, συνδυάζοντας την ασφάλεια, την άνεση και την ταχύτητα για να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία ενοικίασης.

Mobile

Στη σύγχρονη εποχή, χρησιμοποιούμε πληθώρα συσκευών, συνεπώς, οι ιστοσελίδες είναι απαραίτητο να προσαρμόζονται σωστά σε οποιαδήποτε οθόνη. Για αυτόν τον σκοπό, στην ADS Solutions σχεδιάζουμε διαφορετικές προβολές για την ιστοσελίδα σας, ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης (PC, tablet, smartphone).

Unique Custom Design

Previous Case

Butterfly
Rent a car

Scroll to top