Ermass Modern
Living Apartments

Year:

2024

Η εξατομικευμένη προσέγγιση στο design και η προσαρμοστικότητα της λύσης από την ADS Solutions επέτρεψε στην ERMASS να πετύχει τους επιχειρηματικούς της στόχους, προσφέροντας τη δυνατότητα στην ERMASS να εισαχθεί άμεσα στον ψιφιακό χώρο. Η εξαιρετική συνεργασία μας, είχε ένα αποτέλεσμα μια ιστοσελίδα που συνδυάζει επαγγελματισμό, άνεση και υψηλή τεχνογνωσία.

Challenge

Για τη δημιουργία του ιστότοπου της ERMASS, χρησιμοποιήθηκε ένα αποκλειστικό template από την ADS Solutions, σχεδιασμένο για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Το website template προσέφερε μια εξατομικευμένη λύση που συνδυάζει επαγγελματισμό με φιλικότητα, ενώ προσαρμόστηκε με custom στοιχεία ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του πελάτη.

Το αποτέλεσμα είναι ένας κομψός, λειτουργικός ιστότοπος που προωθεί άμεσα κρατήσεις και ενισχύει τη διαδραστικότητα με τους χρήστες, χωρίς να θυσιάζει την απλότητα και την ευκολία χρήσης.

About

Το ERMASS Modern Living Apartments είναι μια σύγχρονη επιλογή διαμονής στην καρδιά της Αθήνας, ιδανική για επαγγελματίες και τουρίστες που αναζητούν μια άνετη και κομψή εμπειρία. Οι βασικές ανέσεις που προσφέρουν είναι η διαμονή (Stay), η αναζωογόνηση και ευεξία (Recharge), η εξερεύνηση της πόλης (Explore) και η πλήρης εμπειρία διακοπών (Experience).

Mobile

Στη σύγχρονη εποχή, χρησιμοποιούμε πληθώρα συσκευών, συνεπώς, οι ιστοσελίδες είναι απαραίτητο να προσαρμόζονται σωστά σε οποιαδήποτε οθόνη. Για αυτόν τον σκοπό, στην ADS Solutions σχεδιάζουμε διαφορετικές προβολές για την ιστοσελίδα σας, ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης (desktop, tablet, smartphone).

Custom / Unique Features

Περιλαμβάνει προσαρμοσμένες σελίδες και λειτουργίες, όπως μια εντυπωσιακή Landing Page με άμεσες επιλογές κρατήσεων, λεπτομερείς περιγραφές δωματίων και παρουσίαση των παροχών στην ενότητα Amenities and Services, καθώς και ενός μοντέρνου custom μενού. Το Gallery περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ενώ η σελίδα Contact Us παρέχει εύκολη επικοινωνία και προτάσεις για κράτηση δωματίων.

Previous Case

Vocate
Pharmaceuticals

Next Case

Docapet

Scroll to top