The Dog &
Cat Epicurean

Year:

2024

Η Ads-Solutions, σε συνεργασία με την Welldone, ανέλαβε τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας για την εταιρεία Dog & Cat Epicurean. Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε ως μια πλατφόρμα παρουσίασης των προϊόντων της εταιρείας, με στόχο να αναδείξει την ποικιλία των premium σνακς για γάτες και σκύλους.Παρόλο που δεν περιλαμβάνει δυνατότητα αγοράς, ο σχεδιασμός της βασίζεται σε ένα template που προσαρμόστηκε με custom sections για να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες της εταιρείας.

Challenge

Ο στόχος του project ήταν να δημιουργηθεί ένα site για την προβολή σνακς υψηλής ποιότητας που προσφέρει η Dog & Cat Epicurean, εστιάζοντας στην απλή και φιλική προς τον χρήστη πλοήγηση.

Παρόλο που δεν παρέχεται η δυνατότητα αγοράς, η ιστοσελίδα παρουσιάζει με ευκρίνεια τις κατηγορίες και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους χρήστες.

About

Η Dog & Cat Epicurean ειδικεύεται στην προσφορά premium σνακς για γάτες και σκύλους, εστιάζοντας στην ποιότητα και τη γεύση. Στην ιστοσελίδα προβάλλεται μια ποικιλία προϊόντων, όπως λιχουδιές και σνακς, κατάλληλα για κατοικίδια κάθε μεγέθους και φυλής.Μέσω της ιστοσελίδας, η εταιρεία προβάλλει την φιλοσοφία της για την προσφορά υγιεινών και ποιοτικών επιλογών στους κηδεμόνες κατοικίδιων.

Mobile

Στη σύγχρονη εποχή, χρησιμοποιούμε πληθώρα συσκευών, συνεπώς, οι ιστοσελίδες είναι απαραίτητο να προσαρμόζονται σωστά σε οποιαδήποτε οθόνη.Για αυτόν τον σκοπό, στην ADS Solutions σχεδιάζουμε διαφορετικές προβολές για την ιστοσελίδα σας, ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης (desktop, tablet, smartphone).

Unique Features

Previous Case

Docapet

Scroll to top